Extra budget verlengd!

Als je lid bent van onze nieuwsbrief, had je de kans om jouw bestelling te plaatsen met de optie Extra Budget: 2 weken levertijd en 20% korting. Vanwege het succes is deze actie niet alleen verlengd, maar ook uitgebreid naar al onze producten!

Twee weken = 20% korting

Heb je geen haast met je bestelling? Plaats deze dan binnen de komende drie weken met de optie Extra Budget en ontvang 20% korting! In ruil daarvoor hebben wij twee weken de tijd om jouw bestelling te produceren. Bij minder drukte kan het zijn dat je bestelling zelfs eerder wordt verzonden. Deze optie is tot en met 10 september beschikbaar.

Deze optie was eerst alleen exclusief beschikbaar voor boeken en magazines via onze nieuwsbrief, maar is nu uitgebreid naar al onze producten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van exclusieve campagnes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van acties, vernieuwingen en updates.

Dus heb jij een feestje binnenkort waar je nog uitnodigingen voor nodig hebt, is je herfstmenu al samengesteld en kun je de menukaarten alvast gebruiken, of wil je graag een vakantiealbum laten afdrukken zonder haast? Dan is onze Extra Budget-optie perfect voor jou!

Extra Budget is een productiewijze en vind je onderaan het bestelformulier. Heb je jouw bestelling eerder nodig? Dan kan je natuurlijk ook nog kiezen uit onze standaard productiewijzes.