Locatie uitbreiding!

We blijven innoveren en onze machines uitbreiden, waardoor we letterlijk uit ons jasje zijn gegroeid. Daarom hebben we een extra pand in gebruik genomen, waar onze poster- en signingafdeling nu is gevestigd!

De nieuwe locatie

Onze nieuwe productiehal bedraagt een grote van 1800m2. Onze nieuwe productiehal beslaat maar liefst 1800 m². In deze hal hebben we dezelfde klimaatsystemen geïnstalleerd als op onze hoofdlocatie. Een incorrect klimaat kan ervoor zorgen dat papier gaat bollen, maar dankzij deze systemen behouden we een constant klimaat, wat zorgt voor perfect papier!

Onze posterafdeling is verhuist naar de nieuwe locatie. Voor deze afdeling maken wij gebruik van grote printers die flink wat ruimte nodig hebben! Met onze nieuwe extra large robotsnijder kunnen we de posters bovendien professioneel uitsnijden. Hoewel we al flink wat ruimte benutten, hebben we nog voldoende plek over om in de toekomst verder uit te breiden!

Flatbed printer

Dankzij onze recente verhuizing hebben we de ruimte gekregen om een nieuwe machine toe te voegen: de Nyala SwissQ flatbedprinter. Deze printer, de Rolls Royce onder de printers, levert niet alleen scherpe afbeeldingen, maar is ook razendsnel. Met een printsnelheid van gemiddeld 206 m² per uur en de mogelijkheid om op formaten tot 3,2 x 2 meter te printen, kunnen wij nog sneller bestellingen produceren.


Wat is een flatbed printer? Zoals de naam al doet vermoeden, print deze printer op een vlak oppervlak. Maar het bijzondere is dat deze printer op vrijwel elk materiaal kan printen! Het te bedrukken materiaal wordt in de printer geplaatst, waarna de printer de afbeelding in banen op het oppervlak print. Hierdoor kunnen we razendsnel diverse materialen bedrukken, zoals plaatmateriaal, bierviltjes, biertrays, spelborden, en ander plat materiaal.

Wil je een dubbelzijdig bord laten bedrukken? Ook dat is geen probleem met de Nyala printer. Dankzij de uitmuntende precisie kunnen we elk bord zonder problemen dubbelzijdig bedrukken.