Montage materialen in het zonnetje

Dit keer zetten we twee montage materialen in de spotlight: zuignappen en ezels. Natuurlijk is er nog keuze uit 9 andere soorten montage materiaal, maar we vonden dat deze wel een keer extra aandacht verdienden!

Zuignappen

Zuignappen zijn het ideale montage materiaal voor het ophangen van plaatmaterialen op gladde oppervlakken zoals glas of tegels. Soms wil je liever niet boren in een muur, maar is een bord toch erg handig! Zuignappen zijn perfect voor gebruik bij evenementen zoals bruiloften of (tijdelijke) productpresentaties in winkels. Ze kunnen worden gebruikt voor borden tot maximaal 8 mm dikte. De zuignappen zelf zijn transparant en hebben een diameter van 50 mm. We plaatsen de boorgaten zo dat de zuignappen netjes achter het bord wegvallen, en dankzij de transparante kleur vallen ze vanaf de zijkant nauwelijks op.

en Display Ezels

Ezels zijn perfect voor het ondersteunen van plaatmaterialen, maar ook zeer geschikt voor stevige kaarten. Afhankelijk van het formaat dat je kiest, leveren we de juiste staander mee. Deze ezels zijn multifunctioneel: wil je het plaatmateriaal of de kaart later ophangen? Dat kan eenvoudig met het uitgestanste oogje in de ezel. Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld tafelbordjes, het presenteren van foto's op plaatmateriaal of het tonen van tijdelijke informatie op balies. Bevestigen gaat gemakkelijk met een plakstrip. Als vuistregel geldt dat de ezel 1/2 tot 2/3 van het formaat van het product moet zijn. De ezels zijn beschikbaar in 140 mm, 200 mm, 290 mm, 400 mm en 570 mm, zodat we van het kleinste bordje tot aan A1-formaat een passende ezel kunnen bieden.

Zoals altijd vind je al ons montage materiaal

hier!