Onze nieuwe werkkleding

Als je de afgelopen tijd wat bij ons op locatie hebt afgehaald is het je wellicht al opgevallen: onze nieuwe werkkleding! Sinds een aantal weken lopen al onze medewerkers in een werkshirt rond.

De kleding

Op warme dagen hebben onze medewerkers een fijn t-shirt en onze floormanagers een stijlvolle polo, zodat je meteen weet wie de leidinggevende is en is het duidelijk bij wie onze medewerkers terecht kunnen. Voor de koudere dagen hebben we natuurlijk ook leuke truien klaarstaan!

Ons motto is: zo simpel kan het zijn. En net als ons eenvoudige bestelproces, geldt dat ook voor onze werkkleding. Geen gedoe, gewoon een comfortabel zwart shirt met ons logo in stijl: simpel en effectief!

Met onze werkkleding willen we eenheid uitstralen. We zijn trots op ons bedrijf en dragen dat met plezier uit! De kleding ziet er niet alleen mooi en professioneel uit, maar het zorgt ook voor teamgevoel. En dat vinden we erg belangrijk!

Ook zo benieuwd geworden?

Nieuwsgierig hoe onze werkkleding er in het echt uit ziet? Kom dan een keer je bestelling bij ons op locatie afhalen. We zien je graag snel!

Direct iets bestellen?

Bekijk hier ons productoverzicht